Site Slow iFeature Pro

Home Forums Premium Themes Support Forum iFeature Site Slow iFeature Pro

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  esp5466 6 hours, 4 minutes ago.

  • Author
    Posts
  • #265572

    esp5466
    Participant

    Our site was running extremely slow and part of the answer form the hosting company (pressable) is the text copied below. What is your input? Thank you

    There are a few queries being made by the theme that are particularly troublesome. I’ve included an example below:

    811.2ms:
    require(‘wp-blog-header.php’), require_once(‘wp-includes/template-loader.php’), include(‘/themes/ifeaturepro5/page.php’), do_action(‘cyberchimps_page_content’), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, cyberchimps_page_section_order_action, do_action(‘page_section’), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, cyberchimps_page, get_template_part, locate_template, load_template, require(‘/themes/ifeaturepro5/content.php’), the_content, apply_filters(‘the_content’), WP_Hook->apply_filters, do_shortcode, preg_replace_callback, do_shortcode_tag, WC_Shortcodes::product_category, WC_Shortcodes::product_loop, WP_Query->__construct, WP_Query->query, WP_Query->get_posts

  • #265658

    Hi,

    Have you tried switching the theme to replicate the issue? Are you facing this issue only with this theme or all the themes?
    Can you please try changing the theme once and let me know if the site still loads slowly.

    Thank you.

  • #265911

    esp5466
    Participant

    Hi, By switching to storefront or 3clicks we get a better speed especially in the admin section.

You must be logged in to reply to this topic.