404 on css file

Home Forums Premium Themes Support Forum404 on css file Aspire Pro404 on css file 404 on css file

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Milind (CyberChimps Team) 5 months, 3 weeks ago.

  • Author
    Posts
  • #265832

    mark15
    Participant

    Hi,
    I finally noticed that a 404 was occurring on a site using Aspire pro
    The root cause of it was in
    /cyberchimps/hooks/wp-head-hooks.php
    on line 210
    There was no default skin selected, so
    wp_enqueue_style( ‘skin-style’, get_template_directory_uri() . ‘/inc/css/skins/’ . $skin . ‘.css’, array( ‘style’ ), ‘1.0’ );
    didn’t have a value for $skin.
    Even if it did I think it would still be a 404 since there is no CSS file in that path.
    For now I commented it out.

  • #265884

    Hi,

    Thanks for letting us know this but can you please share some more details so that we can check the issue and fix it.
    – Can you please let me know the version of the theme, WordPress and PHP version you are using?
    – Can you please share the screenshot of the issue, if possible?
    – Also, where you are getting this error? Is it on any page or in the admin dashboard or in the debug file or in the browser console?
    – Is it affecting any functionality?

    Please share above details so that we can replicate the issue and fix it if exist.
    Also, please share your site URL too.

    Thank you.

  • #265909

    mark15
    Participant

    I was seeing it in the browser console in Chrome.
    It wasn’t causing any issues per se. However 404’s in WordPress do cause more issues since you are getting the full WP 404 page in response.

    I uncommented the line that was enqueuing the missing css
    Here is what you see in console
    GET https://www.amyakers.com/wp-content/themes/aspirepro/inc/css/skins/.css?ver=1.0
    jquery-migrate.min.js?ver=1.4.1:2 (index:66)

    Newest version of wordpress 4.7.5 and php 5.6, 1.4 of AspirePro.

    Like I said not a big deal, just a small annoyance.

  • #265983

    Hi,

    Thanks for sharing the details. I checked this link https://www.amyakers.com/wp-content/themes/aspirepro/inc/css/skins/.css?ver=1.0 and yes the error is getting displayed in the browser console.

    Can you please let me know how you were redirected to this link? Have you just added a random link or found this link anywhere or click on any link on the site?

    I have noted this point and will discuss it.
    Once again thanx for letting us know this point.

    Thank you.

You must be logged in to reply to this topic.